Portfolio

Stuif 's In Workshops

Stuif 's In Muziekworkshops is een initiatief van zangleraar Geert Konings en een aantal van zijn leerlingen. Muziekschool Geert Konings heeft ieder jaar een uitvoering waar alle leerlingen één of meer nummers spelen. Voor die nummers worden bandjes gevormt, en deze bandjes moeten repeteren. Dit was een hele organisatie en er kroop veel tijd in.

Er is toen een project opgezet om met workshops te gaan beginnen. Na een langzame start is dit op gang gekomen. We hebben een locatie gevonden en een aantal sponsors die instrumenten en versterkers voor ons konden regelen.

Om een beter overzicht te krijgen in wie er komen en welk nummer diegene wil komen spelen ontstond het idee om een website te gaan bouwen.
Buiten de promotie kan de website dan ook door de leerlingen gebruikt worden. Zodra ze een account hebben aangemaakt kunnen zij nummers toevoegen en zich inschrijven bij een workshop.
Buiten dat kunnen de leerlingen andere muzikanten vinden en snel contact met ze opnemen. Op deze manier willen we de drempel lager maken zodat meer mensen samen gaan spelen, wat uiteindelijk natuurlijk ook de bedoeling is van de workshops.

Maandelijks wordt er ook een nieuwsbrief gestuurd naar alle leerlingen waarin info en belangrijke data staan zodat iedereen altijd goed op de hoogte is.

Ik ben zelf voorzitter van deze vereniging en zal de website de komende tijd regelmatig uitgebreiden met nieuwe functies. Het is een project dat zal blijven lopen zolang de workshops blijven bestaan!
www.stuif-s-in.nl> Share:

Contact

  • Jorik Rovers
  • E: